Клуб Мицубиши България - Форум: 4-ти кръг "time Attack & Drift Show,tunig Show" Кюстендил - Клуб Мицубиши България - Форум

Към съдържанието

Икона Важно съобщение!

Най-добрата оптимизация е видима с браузърите Firefox, Google Chrome, Safari! :firefox:
Колеги, форумът е преведен на Български език! Моля, намерете смяната на езика в падащото меню, в долната част на форума!
Чата на форума е само за развлечение и оффтопик, а не за онлайн справки по автомобилни въпроси!

Публикувано изображение

Страници 1 от 1

4-ти кръг "time Attack & Drift Show,tunig Show" Кюстендил Малко инфо

#1 Потребителя е офлайн   jag Икона

• Потребител
  • Група: Потребители
  • Регистр: 14-февруари 09
  • Град:Sofia

Публикувано 16 юни 2009 - 13:18

Здравейте ето малко инфо за мероприатието
инфо
0

#2 Потребителя е офлайн   Nikon Икона

• Потребител
  • Група: Потребител+
  • Регистр: 08-май 08
  • Кара:メーカー:三菱 エクリプス
  • Град:София

Публикувано 17 юни 2009 - 12:21

Прочетох условията, но едно не ми стана ясно... при Time Attack колите се пускат заедно или една след друга?! Защото при такъв тип състезание ако се пускат заедно съответно има доста голям риск от произшествия. Аз лично имам много голямо желание да участвам, обаче нямам намерение да съм на пистата заедно с някакви селски раздрънкани лади, които при опит за изпреварване да ме засичат или бутат и т.н. И съответно щом организаторите не поемат вината ако стане нещо (което е нормално), как точно се процедира? Дисквалифицира ли се участника нанесъл имуществена щета, има ли наредба, която да ги задължава да изплатят щетите?
0

#3 Потребителят е онлайн   rosko Икона

• ЧЛЕН НА КЛУБА
  • Група: Член на клуба
  • Регистр: 05-юли 07
  • Кара:Спейс Ранър 4g93
  • Град:София/Сливен

Публикувано 17 юни 2009 - 13:58

Неее, едва ли едновременно от старт! Може едновременно, но на другата страна на пистата..... т.е. половин обиколка разлика...
Ето:
15:00 – 19:30 Начало на квалификация за всеки клас подред (първи е клас „А”, след тях клас „В” и накрая клас „С”). Колите ще бъдат групирани според времената от свободната тренировка така, че участници с близки времена да са в една група и по този начин да се избегне евентуално застигане на някой участник.
От всичко на света най-много мразя да трябва да върша нещо с мързелив и глупав човек!!!
0

#4 Потребителя е офлайн   kris_kn Икона

• Потребител
  • Регистр: 14-октомври 08
  • Кара:Мitsubishi Colt 1.3 12v '00
  • Град:Кюстендил

Публикувано 17 юни 2009 - 16:14

Здравейте! Аз съм от Кюстендил и съм съдия на състезанието. Значи застигащият автомобил е победител! Колега автомобилите се пускат заедно на пистата, като стартовото им разположение е на различно място. Попринцип не карат селски индивиди(има изключения), но те отпадат още на квалификацията! Пистата е много добра, някои пътуват по 400км само за да карат на тази писта!
Eто малко видео!
http://videos.street...tack_679718.htm

Този пост е редактиран от kris_kn: 17 юни 2009 - 16:26

0

#5 Потребителя е офлайн   Nikon Икона

• Потребител
  • Регистр: 08-май 08
  • Кара:メーカー:三菱 エクリプス
  • Град:София

Публикувано 17 юни 2009 - 16:55

Супер... аз си го представих малко по-различно. Иначе пистата я знам... имам роднини в КН и всяка година ходя там по няколко пъти. Само за каската да питам... трябва ли сам да съм си осигурил или може и на място да се ползва някоя... защото колан си имам, ама каска... :icon_angel:

ПП. И да питам... колко е дължината на пистата?

Този пост е редактиран от Nikon: 17 юни 2009 - 16:57

0

#6 Потребителя е офлайн   kris_kn Икона

• Потребител
  • Регистр: 14-октомври 08
  • Кара:Мitsubishi Colt 1.3 12v '00
  • Град:Кюстендил

Публикувано 17 юни 2009 - 17:00

Каска трябва да си носиш или да вземеш от някой друг участник, който не кара. Предполагам имаш някой приятел моторист, който ще ти услужи! :rolleyes:
Дължината на Пистата е 700м.

Този пост е редактиран от kris_kn: 17 юни 2009 - 17:02

0

Препоръчваме ви: ,
Страници 1 от 1

Бърз Отговор

Подобни теми

Тема Форум Автор Общо Последно мнение
Нови мнения Икона Малко тъпи въпроси от мен LANCER f18 Икона
  • 4 Мнения
  • 535 Прегледи
Нови мнения Икона малко ремонти CARISMA aga Икона
  • 5 Мнения
  • 688 Прегледи
Нови мнения Икона Информация за Колт '98 COLT Casper Икона
  • 2 Мнения
  • 427 Прегледи
Нови мнения Икона Малко останаха истинските японски марки.... За Mitsubishi tmintov Икона
  • 8 Мнения
  • 789 Прегледи
Нови мнения Икона БШТА "ДРАКОН І"
малко снимки от 09/06
Фотогалерии shades Икона
  • 0 Мнения
  • 363 Прегледи

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни