Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Форуми

  1. Mitsubishi Fan Club Bulgaria

    1. За Mitsubishi

      Всичко за автомобилите Mitsubishi. Въпроси, отговори, дискусии.

      28.3k
      мнения
    2. Извън темата

      Тук се разискват странични теми несвързани с автомобилната марка Мицубиши.

      19.9k
      мнения
  2. Моделите на Mitsubishi

    1. 13.8k
      мнения
    2. 21.3k
      мнения
    3. 20.7k
      мнения
    4. 62.9k
      мнения
    5. 9.5k
      мнения
    6. 21.3k
      мнения
    7. 20.9k
      мнения
  3. Продавам

    1. Автомобили

      САМО ЗА ЦЕЛИ АВТОМОБИЛИ

      819
      мнения
    2. Части

      РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, АКСЕСОАРИ, ТУНИНГ, АУДИО

      4.6k
      мнения
  4. Купувам

    1. Автомобили

      САМО ЗА ЦЕЛИ АВТОМОБИЛИ

      531
      мнения
    2. Части

      РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, АКСЕСОАРИ, ТУНИНГ, АУДИО

      3k
      мнения
  5. Други

    1. Тунинг, WRC, електрически и специални модели

      Форум за тунинг, драг и рали състезания, car audio

      5.3k
      мнения
    2. 2.5k
      мнения
    3. 5.1k
      мнения
    4. Срещи на клуба

      Дискусии относно всички предстоящи и минали срещи на клуба. Пътешествия, маршрути и дестинации.

      18k
      мнения
    5. 230
      мнения
  • Статистика на сайта

    24,305
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    ivendov1
    Последно регистриран
    ivendov1
    Регистрация
  • На линия са   1 потребител, 0 Скрити, 25 госта (Виж списъка)

  • Мнения

    • Здравейте колеги, Имам проблем с измерване нивото на маслото в двигателя ,сега ще споделя с вас и моля за помощ: 1.Днес както карах изведнаж ми светна МАСЛьОНКАТА в жълто с жълт надпис под нея "CHECK ENGINE OIL LEVEL" а леко в дясно между този надпис и иконата за външната температура се появи едно като иконка (една задебелена хоризонтална чертичка около 3 мм.дълга а над нея една отвесна стрелка в бяло). 2.Веднага слезнах и отидох да замеря нивото на маслот с щеката,но не оспях по стените на мерителната тръба ли се опира щеката но излиза леко зацапана с масло и не може да се види до къде е нивото на маслото.Два-три пъти пущах щеката вадя нищо не мога да хвана - върви чиста щеката и след малко леко зацапана пак леко чиста и така цял час се мъча да видя до къде е нивото на маслото.Незнам крива лие щеката от Друго Мицубищи ли е ?Така е купих колата. 3.Обадих се на мой познат монтьор каза ми че щом свети в жълто няма проблеми мога на ход да е прибера до гаража колата. 4.Дойде до гаража моя позната и той се помъчи да види нивото на маслото,но на камък.Колкото до надписа който изписва на таблото за който обясних по горе той ми каза че това означава че маслото е повичко в двигателя от колкото трябва. Моята молба колеги към вас е - Ако някой знае някакъв трик безпроблемно да се мери нивото на маслото без да се цапа щеката да ми подскаже. Ако някой е имал такъв проблем с надписа и иконката за които писах по горе моля да ми подскажите наистина ли проблема е в повечко масло в двигателя налято при смяна на маслото. Много съм притеснен затова Ви моля за Инфо и помощ.Благодаря предварително.
    • Благодаря колега .Това което си ми пратил е ОК ,но ще ми трябва свободно време за да изпробвам указанията на руския колега,Още веднаж много благодаря.
    • Здравейте, проблема е следният. В движение започна да мига лампата за неутралната и кутията влизна в сервизен режим. Прочетох я на диагностика - пише соленоид. Закарах я в Джемини да сменят месото и да проверят соленоидите. след проверката установиха, че селеноидите работят и казаха, че има прекъснал кабел, да си търся електричар. След нова проверка установихме че няма захранване на соленоидите. Така, че предпочитам да продължи някой който е наясно с материята
    • Колата е Лансър 2009г 2.4 бензин. Моля, спешно е!
    • Здравей, Ремонта трябваше да е през февруари, но поради непредвидени обстоятелства, се наложи да го отложа за по-късна дата. Предполагам, че ще бъде в следващите няколко месеца, но не мога да кажа с точност. Със сигурност след като мине, ще обновя темата и ще опиша какво точно е правено. Поздрави!
  • Теми

×
×
  • Създаване...